Workshops

Collapse Show info

Workshop Portret Op Locatie

De Workshop Portret op Locatie wordt gegeven in combinatie met De Rooij Fotografie workshops.

Tijdens de workshop Portretfotografie op Locatie leer je verhalende portretfoto’s te maken. In het maken van kostuums zit veel tijd en passie en dat is precies wat we met de foto’s die tijdens de workshop gemaakt worden willen laten zien. We laten het model floreren en combineren dat met een mooie locatie in de natuur.

Voor beschikbaarheid & locaties check: https://www.derooijfotografie.nl/fotocursus/workshop-portretfotografie-op-locatie/ 

Workshop studiofotografie

Studiofotografie is ontzettend veelzijdig, leuk en technisch uitdagend! Tijdens de workshop studiofotografie die ik geef bij CameraNU.nl krijg je een gedegen kennis over flitsers, de functies én de lightshapers waarmee je het licht vormt. Aan het einde van de workshop kun je zelfstandig een lichtplan maken, het licht opzetten en fotograferen in een studio!

De workshop is opgebouwd uit vier avonden en per workshop kunnen er maximaal acht cursisten deelnemen. Het is vooraf onbekend hoeveel kennis en ervaring iedereen heeft. Er wordt daarom gestart met een theoretisch gedeelte waarin je kennismaakt met de basis van studiofotografie. 

Er wordt in theorie én stapsgewijs ook in de praktijk ingegaan op het vormen en het richten van het licht. Er worden handige technieken en lichteffecten gedemonstreerd. De camera instellingen en de voorbeeld lichtopstellingen worden duidelijk besproken, waarna je het geleerde direct kunt uitproberen in groepsverband.

Voor beschikbaarheid check www.cameranu.nl