Pakketten Bruiloften

Collapse Show info

Van jullie mooiste dag moeten natuurlijk ook mooie foto’s worden gemaakt. Ik zou het super tof vinden om dit voor jullie te mogen doen! Door mijn jaren ervaring als fotograaf weet ik naar welke belangrijke momenten ik moet uitkijken en wanneer er spontaan mooie herinneringen ontstaan. Hiernaast spreek ik van te voren met jullie af om jullie goed te leren kennen, te leren wat jullie belangrijk vinden en waar jullie blij van worden. Samen spreken we van tevoren de dag door en hebben jullie op de dag zelf geen zorgen om de foto’s. En 5 werkdagen na de bruiloft krijgen jullie van mij de foto’s al digitaal!
Alle prijzen zijn inclusief bewerkingen en reiskosten binnen Nederland (en btw).

Pakket klein
Willen jullie de bruiloft vrij intiem houden met jullie beste vrienden en lieve families? Voor kleinere bruiloften is dit pakket zeer geschikt. Jullie krijgen 5 uur fotografie, mooi voor de ceremonie, staatsieportretten, alle groepsfoto’s en de mooiste momenten van de receptie of het feest. Jullie kunnen rekenen op minimaal 300 heerlijke foto’s van jullie mooie dag!
950,-

Pakket Middel
Van een prachtige dag wil je ook mooie blijvende herinneringen hebben. Met dit pakket krijgen jullie 7 uur fotografie. Hierin kunnen alle belangrijke momenten worden vastgelegd waarbij ook tijd is voor mooie foto’s van jullie gasten en de gezelligheid van de dag. Met dit pakket kunnen jullie rekenen op minimaal 450 fantastische foto’s van jullie huwelijk!
1150,-

Pakket groot
Voor een volledige vastlegging van jullie bruiloft is dit pakket van 10 uur fantastisch en zeer compleet! Van het aankomen op locatie, de eerste blik naar elkaar, en HET ja-woord, tot aan de avond: de mooiste momenten worden allemaal door mij vastgelegd. Jullie kunnen rekenen op minimaal 600 prachtige foto’s van jullie mooiste dag!
1450,-

Luxe pakket
Voor uitgebreide bruiloften of de herinneringen van jullie mooiste dag(en). Ik ga 2 dagen helemaal mee naar alle feestelijke voorbereidingen van locatie, jullie zelf en geselecteerde gasten. Ook bij alle vieringen, ceremonies, recepties en feesten maak ik foto’s van jullie mooiste momenten.
Dit pakket is inclusief een prachtig luxe gedrukt trouwalbum waarin ik de allermooiste foto’s uitlicht, de andere foto’s krijgen jullie digitaal.
Hiernaast krijgen jullie ook een gratis Loveshoot voor of na jullie trouwen om ook in gewone kledij fantastische foto’s samen te hebben (ook leuk om te gebruiken voor bijvoorbeeld uitnodigingen/save-the-dates)
2250,-

Luxe gedrukt boek vanaf 150,-
Willen jullie naast fantastische foto’s ook een prachtig samengesteld boek dat het verhaal van jullie huwelijksdag perfect vertelt? Dit kan ik voor jullie maken. Ik selecteer de allermooiste foto’s van de dag en maak een lopend verhaal in boekvorm. Het boek wordt gedrukt door een professionele drukker en is van zeer hoge kwaliteit.
Kies je voor een album in combinatie met een pakket, dan komt het boek niet na 5 werkdagen mee. Dit duurt langer i.v.m. de druktijd van het boek.